Κατηγορίες

Προσφορές

Το Γαϊτανάκι

Ενημερωτικό δελτίο

Προμηθευτές

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

Το www.gaitanaki.gr δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει όσους δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από κάποιο φυσικό κατάστημα ''Γαϊτανάκι''. Ετσι λοιπόν όσοι χρήστες μένουν κοντά σε κάποιο κατάστημα μπορούν να περιηγηθούν και να υποβάλουν την παραγγελία τους στο gaitanaki.gr αλλά θα πρέπει να την παραλάβουν απο το κοντινότερό σε αυτούς καταστημα.

 

Τρόπος Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της Courier.

Η παραγγελία σας θα αποστέλλεται την επομένη εργάσιμη μέρα από την ήμερα παραγγελίας.

Τα προϊόντα παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή παράδοσης.

Για αγορές μέχρι 70,00 ευρώ επιβαρύνεστε με ποσό 2,00 ευρώ

Για αγορές από 70,00 ευρώ και άνω η αποστολή είναι χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αν η παραγγελία σας είναι ογκώδη μπορεί να γίνει η αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Αν μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή (βάση των τιμολογίων των μεταφορικών εταιριών) θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κοντινότερο καταστήματα του courier η θα υπάρχει εξτρά χρέωση ανάλογα την περιοχή.


 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να το κάνετε είτε μέσω e-mail στο gaitanaki@gaitanaki.gr είτε με τηλέφωνο στο 2106453069. Η ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να το αργότερο την επομένη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα υποβολής της.


Περιορισμός Ευθυνών 

 

Η εταιρία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημίες, απώλειες ή διαφυγόντα κέρδη τα οποία μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το gaitanaki.gr επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας(όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ…). Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την ενημέρωση σας. 


 

Ελατωματικό Προϊόντων


Τα προϊόντα πριν σας σταλθούν περνάνε από προσεκτικό έλεγχοΣε περίπτωση που, παρα τον ελεγχό μας, διαπιστώσετε ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό μας ενημερώνετε άμεσα (εντός 5 ημερών), το επιστρέφεται με δική μας επιβάρυνση για τα μεταφορικά και το εμπόρευμα αντικαθίσταται.


Επιστροφή προϊόντων


Αν κάποιο προϊόν που πήρατε δεν σας άρεσε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 3 μερών με τα μεταφορικά έξοδα να επιβαρυναουν αποκλειστικά εσάς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει αλοιωθεί τον προϊόν και η συσκευασία του.