Το ''Γαϊτανάκι'' ξεκίνησε το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο τον παιχνιδιών το μακρινό 1985. Αρχικά ήταν ένα μικρό μαγαζί που προσέφερε μία παραμυθένια ατμοόσφαιρα με ξεχωριστά παιχνίδια και δώρα. Με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκαν και άλλα ''γαϊτανάκια'', και αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνολικά 10 σε όλη την Ελλάδα.

Η συλλογή μας αριθμεί περισσότερους από 15.000 αποκλειστικά ευρωπαϊκής προέλευσης κωδικούς. Ολοι είναι διαλεγμένοι ένας προς ένας με στόχο να προσφέρουμε ποιοτικά παιχνίδια και αξέχαστα δώρα.

Η επιλογή των παιχνιδιών γίνεται με βασικό σκοπό να μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να σκεφτούν, να φανταστούν, να δημιουργήσουν, να ανακαλύψουν, να οξύνουν τις αισθήσεις τους και πάντα απαιτούν την ενεργή συμμετοχή τους. Τα δώρα επιλέγονται ώστε να σας δώσουν την  δυνατότητα να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των παιχνιδιών μας δίνεται επίσης  στον οικολογικό και επιμορφωτικό τους χαρακτήρα, που πέρα από την προστασία του περιβάλλοντος, αναπτύσουν την περιβαλλοντική συνείδηση του παιδιού, συμβάλλοντας στην ευρύτερη επιμόρφωση και ευαισθητοποίησή του.

Το στοιχείο της διαφοροποίησης μας είναι ότι εκτός από το βασικό κορμό των προϊόντων που μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο, ο χώρος  μας αλλάζει εικόνα και ατμόσφαιρα σε κάθε εποχή του χρόνου. Υπάρχουν πολλά εποχιακά έίδη όπως είδη προσχολικής ηλικίας (τσάντες κλπ.), χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά-στολίδια και δώρα, αποκριάτικες στολές, πασχαλινές λαμπάδες και αυγά, διακόσμηση παιδικού δωματίου κλπ.

Όπως καταλαβαίνετε το gaitanaki.gr δεν είναι ένα απρόσωπο e-shop. Μέσα από το gaitanaki.gr προσφέρουμε φιλική, προσωπική εξυπηρέτηση και βοήθεια σε κάθε πελάτη μας. Απαντάμε άμεσα και προσωπικά σε κάθε ερώτημα, προσπαθούμε να σας βρούμε πάντα αυτό που χρειάζεστε ακόμη και αν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο. Είμαστε συγκεκριμένοι άνθρωποι που μπορούμε να σας συστηθούμε να μας και να μας γνωρίσετε.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ  ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΠΑΛΑΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΑΦΜ           999112944

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 17

ΔΟΥ            ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΓΕΜΗ          6146201000